>menu>Hinnasto

Tilaisuudet teehuone Tokuyûanissa


HUOM! Yleisölle avoimet tilaisuudet ja yksityistilaisuudet ovat toistaiseksi tauolla. Päivitämme sivuja, kun tilaisuuksia aletaan pitämään.


Avoimet tilaisuudet

Teehuone Tokuyûan Suomenlinnassa pyritään pitämään yleisölle avoinna vähintään kerran kuussa joko avointen ovien ja avointen teetilaisuuksien yhteydessä.

Avoimissa ovissa pääsee tutustumaan maksutta teehuoneen toimintaan ja seuraamaan teeharjoituksia. Samalla on maksua vastaan mahdollista nauttia teetä (ohut tee, usucha) ja teemakeinen.

Avoimia teetilaisuuksia järjestetään useamman kerran vuodessa erilaisten japanilaisten juhlapäivien tai vuodenaikojen kierron kunniaksi. Avoimiin teetilaisuuksiin ilmoittaudutaan tilaisuuden vastuuhenkilölle, jonka yhteystiedot löytyvät kunkin tilaisuuden tiedoista (ks. avoimet teetilaisuudet oikealla). Tilaisuuksiin kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä osallistujamäärä on rajattu. Tilaisuuksissa tarjotaan joko ohut tee (usucha) ja teemakeinen, tai erityisissä tilaisuuksissa lisäksi paksu tee (koicha) ja teemakeinen. Hinta vaihtelee 15-20 euron (jäsenille 10-15 e) välillä sen mukaan, millaisesta tilaisuudesta on kyse.

Tilaustilaisuudet

Teehuoneella voidaan järjestää myös tilaustilaisuuksia. Tilaustilaisuus on mahdollinen pääosin vain lauantaisin, sillä yhdistyksen jäsenet järjestävät tilaisuuksia vapaaehtoisvoimin omien aikataulujensa salliessa, ja tilaisuus vaatii useamman tunnin valmistelut. Tilaisuuksien tuotot käytetään teehuoneen ylläpitoon ja teetaiteen opetukseen.

Teetilaisuudessa eli chakaissa tarjotaan ohut tee (usucha) ja teemakeinen. Tilaisuuden hintaan sisältyy lisäksi teen valmistaminen vieraiden katsellessa, sekä tilaisuuden valmistelu tilaajan toiveiden mukaisesti. Teetilaisuus soveltuu myös ensikertalaisille, ja tilaisuuteen voi osallistua 1-12 henkilöä. Tilaisuuden kesto on noin tunti.

Teetilaisuuden hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan seuraavasti:

- 1-5 henkeä: 230 e
- 6-8 henkeä 270 e
- 9-12 henkeä 330 e

Suuremmat tilaisuudet onnistuvat teehuoneen koon asettamien rajoitusten takia vain erillisinä, peräkkäisinä tilaisuuksina, jolloin jokainen tilaisuus veloitetaan erikseen.

Tilaisuudesta ja osallistujien kokemuksesta riippuen on lisämaksusta mahdollista tarjota myös paksua teetä (koicha).

Teetilaisuuden voi ostaa lahjaksi mikäli tilaisuuden päivämäärä sovitaan ennalta. Avointa lahjakorttia ei ole mahdollista ostaa.

Varaukset ja tiedustelut: varaukset (ät) urasenke-finland.org.

Teehuoneen vuokraus

Teehuonetta on mahdollista vuokrata chadôn harjoittamiseen tai muuhun Japanin perinteiseen kulttuuriin liittyvään toimintaan. Tilavuokraan ei sisälly teetä tai sen valmistamista. Teehuonetta vuokrataan ilman valvontaa vain henkilöille joilla on tarvittavat taidot teehuoneessa toimimiseen, muulloin paikalla on oltava yksi teehuoneen nimetyistä vastuuhenkilöistä. Teehuonetta ei ole mahdollista vuokrata sunnuntaisin, jolloin teehuoneella järjestetään säännöllisesti yhdistyksen opetusta.

Tilavuokra määräytyy seuraavasti:

- Yhdistyksen jäsenet (maksuttomat tilaisuudet) 50 € / 8 t
- Yhdistyksen jäsenet (maksulliset tilaisuudet) 100 € / 8 t
- Japanilaisen kulttuurin ystävyysyhdistykset 150 € / 2 t + 25 € ylimeneviltä tunneilta

Muissa tapauksissa tilavuokra määritellään tapauskohtaisesti.

Varaukset ja tiedustelut: varaukset (ät) urasenke-finland.org.

 

Japaness info 日本語


Midorikai-stipendi

 
Tapahtumakalenteri:
Upcoming events:

Valitettavasti kaikki toiminta on tällä hetkellä tauolla


Kevään 2021 alkeiskurssi / Spring 2021 beginner's course

 

Opetustarjonta

 
Helsingin opetus

 
Tampereen opetus

 
Suomenlinnan kartta / Map of Suomenlinna island

 

Suomen Chado Urasenke Tankokai yhdistys ry.
Chado Urasenke Tankokai Finland Association

 

Teehuone Tokuyûan
Facebookissa