>ajankohtaista>Midori no hi

Midorikai-haku

Midorikai-stipendi chadōn opiskeluun Kiotossa

Japanissa toimiva Japani-Suomi ystävyysyhdistys Kansai Japan-Finland Society tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden opiskella vuoden stipendillä japanilaista chadō-teetaidetta Kiotossa, Urasenke Gakuen Chado Professional College -oppilaitoksessa. Stipendi kattaa opetuksen lisäksi päivittäiset elinkustannukset, asumisen koulun omassa asuntolassa sekä lennot Suomesta Japaniin. Stipendi on osoitettu syyskuussa alkavalle kurssille, joka kestää seuraavan vuoden heinäkuulle. Syksyllä 2020 alkavaan koulutukseen hakuaika on vuoden 2020 helmikuusta maaliskuun loppuun.

Midorikai-ohjelma on suunniteltu ulkomaalaisille japanilaisen teetaiteenharrastajille, joilla on kokemusta teen opiskelusta kotimaastaan tai syvä kiinnostus japanilaista perinteistä teekulttuuria kohtaan. Kurssin tavoitteena on kouluttaa ulkomaalaisia japanilaisen teetaiteen harrastajia, jotka pystyvät valmistuttuaan jakamaan tietotaitoaan kanssaharrastajilleen Japanin ulkopuolella. Oppilaat opiskelevat täysipäiväisesti Urasenke Gakuen -sisäoppilaitoksessa kurssilla, joka sisältää sekä luento-opetusta että käytännön harjoittelua teehuoneissa. Luennoilla ja harjoituksissa on läsnäolopakko ja tiukan aikataulun johdosta oppilaiden kannattaa varautua pitkiin opiskelupäiviin etenkin silloin, jos aikaisempaa kokemusta japanilaisesta teetaiteesta ei ole. Japanin kielitaidosta on hyötyä opinnoissa, vaikka se ei ole pääsyvaatimuksena. Opinnot itsessään eivät sisällä japanin kielen opintoja.

Suomessa hakua Midorikai-ohjelmaan koordinoi Suomen Chado Urasenke Tankokai yhdistys ry. Lisätietoja sekä hakulomakkeen ja -ohjeet voi pyytää yhdistyksellä sähköpostitse osoitteesta yumi@urasenke.fi


Midorikai Scholarships


 

 

Japaness info 日本語


Midorikai-stipendi, haku käynnissä 31.3.2020 asti

 
Tapahtumakalenteri:
Upcoming events:

Hatsudate chakai 12.1.2020

 
Setsubun chakai 2.2.2020

 
Alkeiskurssi 9.2-29.3.2020

 
Hinamatsuri chakai 1.3.2020

 
Huom! Tango no sekku on peruttu


Opetustarjonta

 
Helsingin opetus

 
Tampereen opetus

 
Suomenlinnan kartta / Map of Suomenlinna island

 
 
Suomenlinnan kartta

 
AIEMPIA TAPAHTUMIA

Suomen Chado Urasenke Tankokai yhdistys ry.
Urasenke Finland Association


PL 120
FIN-00141
HELSINKI
chado{at}urasenke.fi

 

Teehuone Tokuy�an
Facebookissa