>ajankohtaista>Avoimet ovet

Annantalon Japanipäivä

Annantalolla vietetään Japanipäivää 9.9.2018 klo 11-16.

Suomen Chado Urasenke Tankokai yhdistys ry. esittelee Japani-päivän aikana teetaidetta Annantalon alakerran tanssisalissa. Tänä vuonna esityksen aiheena on kagetsu.

Kagetsu (kukka ja kuu) on harjoitus, jossa osallistujat arpovat, kuka vuorollaan valmistaa maljallisen teetä ja kuka teen juo. Chadōn opiskelun perusasiat, kuten teehuoneessa liikkuminen, matcha-teen valmistaminen ja sen nauttiminen tulevat harjoituksen aikana hyvin kerratuiksi. Lisäksi kagetsu korostaa osallistujien välistä harmoniaa, kun kukin pyrkii ottamaan toiset huomioon ja sovittamaan liikkeensä yhteiseen tahtiin.

Kagetsunäytökset alkavat aina tasatunneinnein klo 11-15 välillä. Kagetsu-näytösten välillä on mahdollista nauttia maljallinen teetä ja makeinen 10 eurolla (vain käteinen). Katso myös päivän muu ohjelma Annantalon nettisivuilta: TÄSTÄ

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita auttamaan järjestelyissä. Paikalle voi tulla myös vain osaksi aikaa tai vain pistäytymään. Avustajien alustavia ilmoittautumisia pyydetään lähettämään Yumille (yumi (ät) urasenke.fi)


 

 

Japaness info 日本語


Midorikai-stipendi

 
Tapahtumakalenteri:
Upcoming events:

Tanabata chakai 7.7.2019

 
Avoimet ovet 11.8.2019

 
Tsukimi chakai 15.9.2019

 
Teetaidenäytös Aleksanterin teatterissa 11.10.2019

 
Chadô demonstration 11.10.2019

 
Hôunsai Daisôshô 11.-12.10.2019

 

Opetustarjonta

 
Helsingin opetus

 
Tampereen opetus

 
Suomenlinnan kartta / Map of Suomenlinna island

 

Suomen Chado Urasenke Tankokai yhdistys ry.
Urasenke Finland Association

[an error occurred while processing this directive]

 

Teehuone Tokuyûan
Facebookissa